Onze werkwijze

Wat zijn de stappen voor het spuiten van mijn keuken?

1. Offerte aanvragen

U kunt uw gegevens invullen via onze website. Probeer hier zoveel mogelijk gegevens te vermelden waardoor we nauwkeuriger een berekening kunnen maken. Ook kunt ons vrijblijvend bellen voor een advies.

2. Demontage

De professionele keukenmonteurs van Uwkeukenspuiten staan voor u klaar om uw keuken te demonteren. Als u dit liever zelf doet kunnen we u van een advies voorzien hoe dit het beste te doen.

3. Keuken Spuiten

Voorbereiding: Als de onderdelen bij ons in de spuiterij zijn aangekomen worden deze eerst goed gereinigd en ontvet. Is het een keuken met folie dan wordt deze door ons verwijderd. Eventueel oneffenheden worden in kaart gebracht. Grondlak/schuren: De keuken deuren en laden worden door ons geschuurd en in een hechtprimer gespoten, zijn het MDF deuren (als folie is verwijderd) dan worden deze eerst gespoten in een vulgrond primer en daarna strak geschuurd en klaargemaakt voor de afwerklaag. Spuiten: De keuken onderdelen worden in de juiste kleur gespoten met de gewenste glans afwerking. Naar keuze kan dit rondom of alleen aan de buitenzijde met kopkanten. Polijsten: Als u kiest voor hoogglans afwerking doen wij de voorzijde polijsten voor een mooi en strak eindresultaat. Controle: Zodra dat alle fases zijn afgerond komen we bij de controle. Is alles door de controle dan wordt het verpakt en klaargezet om terug te gaan naar de klant.

4. Afwerken vaste delen

U kunt bij ons de verf en materialen bijbestellen om de vaste delen af te werken.

5. Montage

De monteur zorgt ervoor dat de deuren en laden weer netjes bij u worden gemonteerd en waar nodig wordt afgesteld.

fronten spuiten

Meer informatie over het spuiten van uw keukendeuren?

Ontvang gratis & vrijblijvend een offerte!