Van der Veen Keukens - meer dan 20 jaar ervaring!

Bent u toe aan een nieuwe look maar zijn de kastdeuren nog goed. Dan kunt u uw keuken renoveren door middel van frontjes, grepen, werkblad & apparatuur!

Wij zijn DE partij waar u moet zijn voor alles met uw keuken!

UKS Keukenspuiterij: ‘Wij kunnen uw bestaande fronten spuiten.’

Van der Veen Keukenrenovatie: ‘Wij kunnen uw hele keuken renoveren door het plaatsen van nieuwe fronten, grepen, werkblad, inbouwapparatuur, kranen en Quookers.’

Van der Veen Keukens: ‘Wij kunnen een compleet nieuwe keuken op maat leveren van het merk Beeck en Rotpunkt.’

Keukenrenovatie in één dag


Door bijvoorbeeld uw keukenfronten, het aanrechtblad en inbouwapparatuur te vervangen krijgt uw keuken weer een volledig nieuwe, moderne look. In de meeste gevallen is het mogelijk om een keukenrenovatie binnen 1 dag uit te voeren. Hierdoor is de overlast minimaal en kunt u ‘s avonds meteen gebruik maken van uw ‘nieuwe’ keuken.


Maak een gratis afspraak met een keukenrenovatie-specialist


Bent u benieuwd geworden wat van der Veen keukenrenovatie voor uw keuken kan doen?


Maak gratis een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek met één van onze keukenrenovatie-specialisten in Velsen noord in onze showroom. Hier neemt de adviseur uw wensen met u door en maakt aan de hand daarvan een offerte op maat.


Weet u nog niet precies wat u wil?


Onze specialisten hebben jarenlange ervaring en weten precies wat bij uw keuken past. Zij helpen u graag op weg!


Is uw apparatuur of werkblad aan vervanging toe?


UKS ook zijn wij dealer van een aantal gespecialiseerde merken. Wij bezorgen de apparatuur niet alleen bij u thuis, we bouwen het ook bij u in! Tevens kunt u bij ons terecht voor nieuwe werkbladen. Bekijk hier rechts een aantal merken.

Merken keukens

De keukenspecialisten van Van der Veen keukenrenovatie hebben jarenlange ervaring met het opknappen van keukens in alle soorten en maten. U kunt bij ons terecht voor het renoveren van alle merken keukens, zoals:

✓ Bruynzeel
✓ Beeck Kuchen
✓ Rot Punkt Kuchen
Hacker
Pronorm
Ikea
Siematic
Bulthaup
Keller
Nobillia

Terugbel verzoek

Wilt u vrijblijvend door ons gebeld worden voor meer informatie?

Begint uw huidige keuken gebreken te vertonen? Laat het folie van uw keukendeurtjes los, gaan de keukenfronten hangen, wilt u een nieuw aanrechtblad of verouderde inbouwapparatuur vervangen? Of vindt u het design van uw huidige keuken niet meer mooi? Dan kunt u kiezen voor een keukenrenovatie. Als u uw keuken laat renoveren wordt er gebruik gemaakt van de bestaande onderdelen die nog in goede staat zijn. Hierdoor is een keukenrenovatie vaak veel goedkoper dan een volledig nieuwe keuken! Zo heeft u voor een scherpe prijs een volledig opgeknapte keuken die er als nieuw uitziet en weer jaren meegaat.

De precieze kosten van een keukenrenovatie hangen af van de onderdelen die vervangen worden, lees hier meer over de kosten van een keukenrenovatie.

Before & After - Keukenrenovatie

Wist u dat nieuwe hoogglans keuken deuren vaak voordeliger zijn dan deze te laten spuiten? Dit is het voordeel van alle kennis onder 1 dak!

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van het renoveren van uw keuken?

Ontvang gratis & vrijblijvend een offerte per mail!