UKS Keukenspuiterij: uw keuken, als nieuw!

Verveeld van uw oude keuken? Gun uw keuken een nieuw leven.

UKS Keukenspuiterij is de specialist in het spuiten van keukens in Overveen en omgeving. Met onze professionele service geven we uw keuken een complete make-over, zonder de hoge kosten van een nieuwe keuken.

Binnen 1 dag is uw keuken weer gebruiksklaar en bespaart u tot 70% op de kosten van een nieuwe keuken. Uw keukenfronten laten spuiten is een milieuvriendelijke optie en u heeft keuze uit eindeloze kleuren. Wij werken met hoogwaardige materialen en professionele spuittechnieken, zodat u gegarandeerd bent van een perfect resultaat.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem vrijblijvend contact op met UKS Keukenspuiterij voor een gratis offerte.

Kees Verheij
Kees Verheij
2022-02-27
Op zoek naar een partij die onze keuken opnieuw kon spuiten kwamen we uit bij UKS Keukenspuiterij. Ze zijn erg professioneel, klantgericht en namen ons mee in de mogelijkheden. We zijn heel goed geholpen door het hele team van UKS Keukenspuiterij, in advies over zowel de kleuren als montage en dergelijke. Toen bleek dat er een aantal stukken van slechte kwaliteit waren, heeft UKS daar zelf nieuwe frontjes voor geleverd, na overleg. Bij montage bleek nog een onderdeel te ontbreken en als service kwam UKS dit onderdeel nabezorgen. Ze bieden super service en we zijn heel blij met het resultaat. Ten slotte - ook niet onbelangrijke - bestaat het volledige team uit hele enthousiaste en aardige mensen. Dat maakte de klantbeleving helemaal af, complimenten!
Astrid Meering
Astrid Meering
2021-07-21
Wij hebben onze keukendeurtjes waarvan het laminaat was losgelaten en vergeeld was opnieuw laten spuiten. Duidelijke offerte ontvangen, snelle actie (ook op vragen) en uitstekend advies. Meteen de scharnieren en stootborden laten vervangen. Alles professioneel afgehandeld. Het resultaat is prachtig geworden, de keuken kan er weer jaren tegenaan. Bedankt Tim en Bianca!
Ronald Heijn
Ronald Heijn
2021-06-07
Keukendeurtjes laten spuiten. Is perfekt uitgevoerd en dat is het belangrijkste. Alles ziet er weer als nieuw uit. Communicatie en nazorg is puntje van aandacht. Had een deurtje te veel mee teruggekregen. Dit gemeld en kreeg vervolgens appje wanneer ik het terug zou komen brengen. Nieuwe klant aangebracht die het voor ze meegenomen heeft, maar jammer dat je vervolgens niets meer hoort.
Gijs Nieuwenhuis
Gijs Nieuwenhuis
2021-03-17
We hebben door UKS onze keukenkastjes laten spuiten. Dit is professioneel gedaan. Ook de kleur is zeer goed, er is geen kleurverschil. En dat na 20 jaar. We kunnen weer goed verder met de keuken!
Marit Marcker
Marit Marcker
2021-02-24
Wij hadden ons geen beter keukenrenovatie-bedrijf kunnen wensen; zeer betrouwbaar (afspraak is afspraak), vakmanschap, professionaliteit, meedenkend, oplossingsgericht, werken zeer netjes en zijn daarnaast ook gewoon fijne en vriendelijke mensen. Hulde aan dit mooie bedrijf!
Dennis Lieffering
Dennis Lieffering
2020-12-16
Het bedrijf heeft puur keuken dna, alles wordt voor de klant tot in de puntjes verzorgd, afspraken nagekomen en de klant blijft altijd tevreden achter.
Ton Albers
Ton Albers
2020-12-16
Onze keuken door UKS Keukenspuiterij laten renoveren. Keukenkastjes laten spuiten en aanrechtblad vervangen. Wij zijn op professionele wijze geïnformeerd over de mogelijkheden. Werkzaamheden zeer professioneel en op afgesproken tijdstip uitgevoerd. Prettige samenwerking met alle personeelsleden van UKS.
Judith Kraak
Judith Kraak
2020-12-16
Top. Mijn keuken oogt spik splinter nieuw. Heel tevreden. Een echte aanrader om er voor een klein prijsje weer helemaal tiptop te zijn. Super service en heel vriendelijk en netjes.
Randy Van Klingeren
Randy Van Klingeren
2020-12-15
Nieuwe woning en je keuken vervangen? Met het spuitwerk van UKS is dit niet nodig! Goede kwaliteit spuitwerk en ook voor de greepjes is er ruime keuze en goed advies. De keuken is weer als nieuw en heel blij met het resultaat.

Laat het folie van uw keukenfronten los?

Uw keuken deuren spuiten kunt u doen om verschillende redenen. Het kan zijn dat na verloop van tijd de folie van uw keukendeurtjes loslaat. Dit is in de meeste gevallen enkel van de keukenfronten, er zijn meerdere mogelijkheden om dit op te lossen en één daarvan is het lakken van de keukendeuren. UKS Keukenspuiterij komt bij u thuis en haalt eerst het loslatende folie van de keukenfronten om het daarna lichtjes te schuren. Na het schuren kunnen wij uw keukendeuren in elke gewenste kleur spuiten.

Ben u uitgekeken op de huidige kleur?

Wanneer u een andere kleur keuken wilt maar uw keuken is nog wel in goede staat, kunt u zeer gemakkelijk de keuken een nieuwe uitstraling geven wanneer u uw kastdeuren laat lakken. De vaste delen kunnen in dezelfde kleur gelakt worden als de keukenfronten en dus krijgt uw gehele keuken een nieuwe kleur. Uw keukendeuren laten spuiten is dus een ideale oplossing. Indien gewenst kunt u ook nieuwe grepen laten monteren voor een compleet nieuwe look!

MDF kastjes: spuiten vs opnieuw beplakken

Veel MDF keukenkastjes uit de jaren 2000 hebben een beschermfolie die door temperatuurverschillen, vocht of slijtage kan loslaten of scheuren. Dit komt door een ‘verkeerde’ samenstelling van het MDF, waardoor de lijmlaag op den duur geen goede hechting meer heeft. Nieuwe folie plakken (wrappen) is geen duurzame oplossing, want het probleem zal zich herhalen. UKS Keukenspuiterij kiest daarom voor spuiten. De folie wordt volledig vervangen door een duurzame laklaag die perfect hecht op het MDF en bestand is tegen temperatuurverschillen, vocht en slijtage. Op deze manier kunt u een prachtige keuken realiseren zonder de hoofdprijs te betalen.

Uw keuken laten spuiten in Overveen: een eenvoudige make-over

U vult ons online contactformulier in of belt ons voor een vrijblijvend advies. We bespreken uw wensen en sturen u een offerte op maat. Na akkoord demonteren onze keukenmonteurs uw keuken zorgvuldig. In onze spuiterij reinigen, ontvetten en schuren we de onderdelen. Vervolgens spuiten we ze in de gewenste kleur en glansgraad. Voor MDF-deuren gebruiken we een speciale vulgrondprimer voor een perfect resultaat. U kunt bij ons verf en materialen bestellen om de vaste delen af te werken. Onze monteurs monteren de keuken vakkundig en stellen alles weer perfect bij u thuis af. Uw keuken is weer als nieuw!

Het is ook mogelijk om een doe-het-zelf-pakket te kiezen. Wij spuiten enkel de keukendeurtjes, u brengt en haalt de fronten zelf.

Noord-Holland

UKS Keukenspuiterij doet haar projecten door heel Noord-Holland

Milieubewust

Het hergebruiken van uw keuken deuren is milieubewust!

Garantie & service

3 jaar garantie en service op elk project van UKS

Prijsbewust

Keuken deuren spuiten is voordeliger dan een nieuwe keuken

Alle kleuren

Laat uw keukenkastjes, lades en scharnieren spuiten in elke gewenste kleur

Over UKS Keukenspuiterij: een familiebedrijf met oog voor detail

Bij UKS Keukenspuiterij bent u geen nummertje, maar een gewaardeerde klant. Ons team van vakmensen zet zich 100% in om uw keuken te transformeren. We gebruiken hoogwaardige producten, garanderen kwaliteit en bieden 3 jaar garantie. Kies uw gewenste kleur en geniet van een keuken die perfect bij u past. We kijken samen met u graag naar de mogelijkheden.

Snel genieten van een keuken die er weer als nieuw uitziet?

Neem contact op met UKS Keukenspuiterij!