Keuken deuren spuiten

Voor een nieuwe uitstraling!

Loslatend folie? Kies voor spuiten!

Is de folie van uw keukendeuren losgelaten? Dit probleem, dat vaak voorkomt bij MDF keukens uit de jaren 2000, is frustrerend. Vervanging van de folie is een tijdelijke oplossing, want het kan opnieuw loslaten. Spuiten biedt een blijvende oplossing: de folie wordt verwijderd en de keukenfronten worden in de gewenste kleur gelakt.

Een nieuwe look voor uw keuken

Bent u uitgekeken op de kleur van uw keuken? Maar de keuken is nog wel in goede staat? Spuiten is de perfecte manier om uw keuken een compleet nieuwe uitstraling te geven. Kies uit een breed scala aan kleuren en glansgraden om de perfecte match te vinden met uw interieur.

Bespaar geld op uw keukenrenovatie

Spuiten is aanzienlijk goedkoper dan het aanschaffen van nieuwe keukendeuren of een complete keukenrenovatie. Zo bespaart u fors op de kosten, terwijl u toch geniet van een prachtige, vernieuwde keuken.

Waarom overspuiten van keukens en niet de folie vervangen?

Vaak wordt op MDF keukenkastjes een beschermende folie geplaatst. Deze folie is erop gelijmd. Dit betekent echter dat door temperatuurverschillen, vocht of slijtage de folie kan loslaten of kan gaan scheuren. Bovendien is dit veelal het geval bij MDF soorten die rond het jaar 2000 zijn gefabriceerd en een ‘verkeerde’ samenstelling hebben gekregen. Dit kwam door milieu- en gezondheidsredenen. Deze samenstelling zorgt ervoor dat de lijmlaag op den duur geen goede hechting meer heeft en dus loslaat. Wordt de folie vervangen voor nieuwe, dan zal men naar verloop van tijd het zelfde probleem weer krijgen. Dat is de reden waarom wij de keuken overspuiten.

Meer informatie over het spuiten van uw keukendeuren?

Ontvang gratis & vrijblijvend een offerte!

Noord-Holland

UKS Keukenspuiterij doet haar projecten door heel Noord-Holland

Milieubewust

Het hergebruiken van uw keuken deuren is milieubewust!

Garantie & service

3 jaar garantie en service op elk project van UKS

Prijsbewust

Keuken deuren spuiten is voordeliger dan een nieuwe keuken

Alle kleuren

Laat uw keukenkastjes, lades en scharnieren spuiten in elke gewenste kleur