Prijs keuken deuren spuiten

Kosten voor het spuiten van uw keuken deuren zelf online berekenen!

Laat de folie los van uw keukenkastjes? Of wilt u een andere look in uw keuken? UKS keukenspuiterij helpt u met de keukenrenovatie om uw keuken weer de uitstraling te geven die het verdient. Folie wordt vaak op de keukenkastjes gelijmd en dat kan een hoop problemen opleveren! Wat u kunt doen wanneer de folie van uw keukendeuren loslaat is beginnen aan het renoveren van uw keuken nodig om zo meer problemen te voorkomen. 

De prijzen voor het spuiten van uw keukenkastjes kunt u hier zelf berekenen.
Uiteraard kan UKS keukenspuiterij u een gratis & vrijblijvend advies op maat geven met bijhorende offerte inclusief exacte kosten voor het spuiten van uw keuken.

Wij hebben voor onze klanten de mogelijkheid om zelf verantwoordelijk te zijn voor het demonteren, monteren & afstellen van de keukendeuren.

UKS Keukenspuiterij spuit keukens voor een voordelige prijs, maar met een hoge en gegarandeerde kwaliteit

Total 0
  • Uw keukendeuren met hoogglans afgewerkt? Houdt rekening met een toeslag van ongeveer 35% & enkel mogelijk voor vlakke deuren.
  • Laat de folie van uw keukendeuren los? Wij rekenen voor het verwijderen van de losgelaten folie ongeveer 20%.
  • Alle prijzen zijn onder voorbehoud en afhankelijk van het type deur en afwerking. Vraag voor de zekerheid een gratis & vrijblijvende offerte voor de kosten van het spuiten van uw keuken.

Wilt u meer informatie over het spuiten van uw keukendeuren?

Ontvang gratis & vrijblijvend een offerte per mail!