Keuken spuiten Amstelveen

Keukenspuiterij gemeente Amstelveen - UKS...voor het spuiten van keuken deuren

Folie keuken deuren en kasten laat los

Uw keuken deuren spuiten kunt u doen om verschillende redenen. Het kan zijn dat na verloop van tijd de folie van uw keukendeurtjes los laat. Dit is in de meeste gevallen enkel van de keukenfronten en er zijn meerdere mogelijkheden om dit op te lossen en één daarvan is het lakken van de keukendeuren.
UKS Keukenspuiterij komt bij u in gemeente Amstelveen en haalt eerst de los latende folie van de keukenfronten om het daarna lichtjes te schuren. Na het schuren kunnen wij uw keukendeuren in elke gewenste kleur lakken.

Nieuwe uitstraling keuken

Wanneer uw een andere kleur keuken wilt, maar uw keuken is nog wel in goede staat, kunt u zeer gemakkelijk de keuken een nieuwe uitstraling geven wanneer u uw keukendeuren laat lakken. De vaste delen kunnen in dezelfde kleur gelakt worden als de keukenfronten en dus krijgt u gehele keuken een nieuwe kleur Keuken deuren spuiten is dus een ideale oplossing!

Keuken laten spuiten is voordeliger

In plaats van dat u nieuwe keuken deuren of een geheel nieuwe keuken moet kopen, is het voordeliger om uw keukenfrontjes te laten lakken.
Dat terwijl het resultaat na genoeg hetzelfde is. Sterker nog, een gespoten keuken gaat langer mee als de meeste folie keukens!
Een keuken overspuiten is dus goedkoper dan nieuwe deuren of een nieuwe keuken.

Waarom overspuiten van keukens en niet de folie vervangen?

Vaak wordt op MDF keukenkastjes een beschermende folie geplaatst. Deze folie is erop gelijmd. Dit betekent echter dat door temperatuurverschillen, vocht of slijtage de folie kan loslaten of kan gaan scheuren. Bovendien is dit veelal het geval bij MDF soorten die rond het jaar 2000 zijn gefabriceerd en een ‘verkeerde’ samenstelling hebben gekregen. Dit kwam door milieu- en gezondheidsredenen. Deze samenstelling zorgt ervoor dat de lijmlaag op den duur geen goede hechting meer heeft en dus loslaat. Wordt de folie vervangen voor nieuwe, dan zal men naar verloop van tijd het zelfde probleem weer krijgen. Dat is de reden waarom wij de keuken overspuiten.

Hoe wordt de kleur bepaald?

Wellicht heeft u reeds goed voor ogen in welke kleur u uw keuken gespoten wilt hebben. Via ons contact formulier kunt u dan het kleurnummer doorgeven en wij mengen deze voor u. Maar bent u er niet helemaal uit, dan is een afspraak met ons zo gemaakt en gaan we samen de juiste kleur bepalen.

Wilt u meer informatie over het spuiten van uw keukendeuren?

Ontvang gratis & vrijblijvend een offerte per mail!