U kunt bij ons terecht voor alles wat met keukens te maken heeft:

  • Keukenfronten spuiten
  • Keukenrenovaties
  • Nieuwe keukens

Bezoekadres op afspraak

Staalstraat 131 (let op: navigeer naar nummer 127)
1951 MA Velsen

0251 730 055 
info@uwkeukenspuiten.nl

Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur.

Contact

Laat uw gegevens achter en wij zorgen dat we binnen 1 werkdag reageren!

Kees Verheij
Kees Verheij
2022-02-27
Op zoek naar een partij die onze keuken opnieuw kon spuiten kwamen we uit bij UKS Keukenspuiterij. Ze zijn erg professioneel, klantgericht en namen ons mee in de mogelijkheden. We zijn heel goed geholpen door het hele team van UKS Keukenspuiterij, in advies over zowel de kleuren als montage en dergelijke. Toen bleek dat er een aantal stukken van slechte kwaliteit waren, heeft UKS daar zelf nieuwe frontjes voor geleverd, na overleg. Bij montage bleek nog een onderdeel te ontbreken en als service kwam UKS dit onderdeel nabezorgen. Ze bieden super service en we zijn heel blij met het resultaat. Ten slotte - ook niet onbelangrijke - bestaat het volledige team uit hele enthousiaste en aardige mensen. Dat maakte de klantbeleving helemaal af, complimenten!
Astrid Meering
Astrid Meering
2021-07-21
Wij hebben onze keukendeurtjes waarvan het laminaat was losgelaten en vergeeld was opnieuw laten spuiten. Duidelijke offerte ontvangen, snelle actie (ook op vragen) en uitstekend advies. Meteen de scharnieren en stootborden laten vervangen. Alles professioneel afgehandeld. Het resultaat is prachtig geworden, de keuken kan er weer jaren tegenaan. Bedankt Tim en Bianca!
Ronald Heijn
Ronald Heijn
2021-06-07
Keukendeurtjes laten spuiten. Is perfekt uitgevoerd en dat is het belangrijkste. Alles ziet er weer als nieuw uit. Communicatie en nazorg is puntje van aandacht. Had een deurtje te veel mee teruggekregen. Dit gemeld en kreeg vervolgens appje wanneer ik het terug zou komen brengen. Nieuwe klant aangebracht die het voor ze meegenomen heeft, maar jammer dat je vervolgens niets meer hoort.
Gijs Nieuwenhuis
Gijs Nieuwenhuis
2021-03-17
We hebben door UKS onze keukenkastjes laten spuiten. Dit is professioneel gedaan. Ook de kleur is zeer goed, er is geen kleurverschil. En dat na 20 jaar. We kunnen weer goed verder met de keuken!
Marit Marcker
Marit Marcker
2021-02-24
Wij hadden ons geen beter keukenrenovatie-bedrijf kunnen wensen; zeer betrouwbaar (afspraak is afspraak), vakmanschap, professionaliteit, meedenkend, oplossingsgericht, werken zeer netjes en zijn daarnaast ook gewoon fijne en vriendelijke mensen. Hulde aan dit mooie bedrijf!
Dennis Lieffering
Dennis Lieffering
2020-12-16
Het bedrijf heeft puur keuken dna, alles wordt voor de klant tot in de puntjes verzorgd, afspraken nagekomen en de klant blijft altijd tevreden achter.
Ton Albers
Ton Albers
2020-12-16
Onze keuken door UKS Keukenspuiterij laten renoveren. Keukenkastjes laten spuiten en aanrechtblad vervangen. Wij zijn op professionele wijze geïnformeerd over de mogelijkheden. Werkzaamheden zeer professioneel en op afgesproken tijdstip uitgevoerd. Prettige samenwerking met alle personeelsleden van UKS.
Judith Kraak
Judith Kraak
2020-12-16
Top. Mijn keuken oogt spik splinter nieuw. Heel tevreden. Een echte aanrader om er voor een klein prijsje weer helemaal tiptop te zijn. Super service en heel vriendelijk en netjes.
Randy Van Klingeren
Randy Van Klingeren
2020-12-15
Nieuwe woning en je keuken vervangen? Met het spuitwerk van UKS is dit niet nodig! Goede kwaliteit spuitwerk en ook voor de greepjes is er ruime keuze en goed advies. De keuken is weer als nieuw en heel blij met het resultaat.